• Geopend van Ma t/m Vr: 7.00 en 19.00 uur | Za en Zo: 8.00 en 18.00 uur

  •   020 - 405 8508
  •   Schiphol Plaza 

Privacy Statement

Dit is het privacy statement van Kappé Perfumes & Colors, gevestigd te 2132 MT Hoofddorp aan de Hoeksteen 57 (hierna: Kappé Perfumes & Colors )www.perfumesandcolors.com

Toepasselijkheid

Dit privacy statement is van toepassing op alle privacygevoelige informatie of persoonsgegevens die u aan ons verstrekt, bijvoorbeeld via een inschrijfformulier, contactformulier of artikel die u koopt bij Kappé Perfumes & Colors op Schiphol Plaza. Wij hechten groot belang aan de privacy van onze klanten en betrachten daarom de grootst mogelijke zorgvuldigheid in het behandelen en beschermen van persoonsgegevens. Wij verwerken data overeenkomstig de voorwaarden die daaraan worden gesteld in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Kappé Perfumes & Colors is de verantwoordelijke in de zin van de AVG ten aanzien van de verwerking van uw persoonsgegevens. Dit houdt in dat alleen wij bepalen welke persoonsgegevens worden verwerkt, met welk doel en op welke manier. Wij zijn er verantwoordelijk voor dat uw persoonsgegevens op een behoorlijke en zorgvuldige wijze worden verwerkt in overeenstemming met de AVG. In dit privacy statement leggen wij uit welke gegevens wij verwerken en voor welke doeleinden ze worden gebruikt.

Overzicht persoonsgegevens

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Geslacht
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Inhoud correspondentie

Doel en grondslagen verwerking persoonsgegevens

Door akkoord te gaan met dit privacy statement geeft u expliciet toestemming in de zin van artikel 6 lid 1 sub a van de AVG voor het verwerken van uw persoonsgegevens voor de hierna genoemde doelen. U kunt deze toestemming te allen tijde intrekken. Indien u echter bepaalde gegevens niet aan ons verstrekt of niet door ons laat verwerken, kunnen wij u mogelijk niet goed van dienst zijn.

Indien u ons geen expliciete toestemming heeft gegeven voor het verwerken van uw persoonsgegevens of indien u deze toestemming heeft ingetrokken, kan op de verwerking van uw persoonsgegevens de grondslagen van de artikelen 6 lid 1 sub b, sub c en/of sub f van de AVG van toepassing zijn. Verwerking van uw persoonsgegevens kan in dat geval zonder uw toestemming plaatsvinden, mits dit noodzakelijk is voor de uitvoering van een overeenkomst waarbij u partij bent of wordt, dan wel noodzakelijke voor de behartiging van de gerechtvaardigde belangen van Kappé Perfumes & Colors. Daarnaast kan er op ons een wettelijke verplichting rusten om uw persoonsgegevens te verwerken.

Wij verwerken uw persoonsgegevens voor de volgende doelen

  • Om u te informeren over producten, evenementen, aanbiedingen en acties van Kappé Perfumes & Colors
  • Om met u te communiceren (waaronder het verzenden van berichten)
  • Om analyses uit te voeren voor rapportagedoeleinden
  • Om de website aan te passen en te verbeteren

Wij bewaren uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

Verstrekking aan derden

Wij kunnen uw persoonsgegevens delen met derden als dit verenigbaar is met de hierboven genoemde doelen. Verstrekking aan derden kan noodzakelijk zijn voor het uitvoeren van de overeenkomst die wij met u sluiten, noodzakelijk zijn voor de behartiging van een gerechtvaardigd belang van ons, of noodzakelijk zijn om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting die op ons rust. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Denk aan MailChimp, Google Analytics en onze hosting provider. Wij blijven verantwoordelijk voor deze verwerkingen. Buiten de voorgaande situaties verstrekken wij uw persoonsgegevens alleen aan andere derden met uw nadrukkelijke toestemming.

Commerciële doeleinden

Wij kunnen uw persoonsgegevens gebruiken voor commerciële doeleinden, bijvoorbeeld om u nader te informeren over onze services of relevante producten. U zal in dat geval slechts worden geïnformeerd op het door u geregistreerde e-mailadres. Indien u geen informatie over relevante producten of diensten wenst te ontvangen, dan kunt u dit eenvoudig aangeven door op “uitschrijven” te klikken in de ontvangen e-mail.

Uw persoonsgegevens worden door ons ook gebruikt voor marktonderzoek en de optimalisering van onze services. Uw persoonsgegevens worden in dat kader geanonimiseerd en zijn dus niet meer tot u herleidbaar.

Uw gegevens worden niet verkocht of gedeeld met derden voor commerciële doeleinden, tenzij u hiervoor uitdrukkelijk toestemming geeft.

Cookies

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. U kunt u afmelden voor deze cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Wij maken gebruik van de navolgende cookies:

  • Functionele cookies: dit zijn cookies die noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Dit zijn analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy waarvoor wij geen voorafgaande toestemming van u nodig hebben.
  • Google Analytics en Google Tag Manager: op deze website worden cookies geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Kappé Perfumes & Colors gebruikt deze dienst om rapportages te krijgen over de wijze waarop van de website gebruikt wordt gemaakt en de kwaliteit en effectiviteit te meten. Wij maken gebruik van Google Analytics en Google Tag Manager op de wijze die door de Autoriteit Persoonsgegevens is voorgeschreven om te kunnen vallen onder de uitzondering in de cookiewet, waardoor wij geen voorafgaande toestemming van u nodig hebben voor gebruik van Google Analytics en Google Tag Manager. De IP-adressen worden geanonimiseerd en gegevens worden over een beveiligde verbinding gestuurd.

Inzien, corrigeren of verwijderen

Met de nieuwe wetgeving heeft u een uitbreiding van uw privacyrechten.

  • Het recht op dataportabiliteit. Het recht om persoonsgegevens over te dragen indien wij over digitale persoonsgegevens beschikken die wij óf met uw toestemming verwerken óf verwerken om een overeenkomst die wij met u hebben gesloten uit te voeren.;
  • Het recht op vergetelheid. Het recht om ‘vergeten’ te worden;
  • Recht op inzage.;
  • Recht op rectificatie en aanvulling;
  • Het recht op beperking van de verwerking: Het recht om minder gegevens te laten verwerken;
  • Het recht met betrekking tot geautomatiseerde besluitvorming en profilering. Oftewel: het recht op een menselijke blik bij besluiten;
  • Het recht om bezwaar te maken tegen de gegevensverwerking;
  • Ten slotte heeft u recht op duidelijke informatie over wat Kappé Perfumes & Colors doet met uw persoonsgegevens.

Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de digitale persoonsgegevens die wij van u bewaren in een leesbaar computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens schriftelijk versturen naar Hoeksteen 57, 2132 MT te Hoofddorp.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te versturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart of gebruik te maken van de Kopie-ID applicatie van Rijksoverheid. Dit ter bescherming van uw privacy.

We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

Wij willen u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contact

Wij nemen de bescherming van uw gegevens serieus en nemen passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via datalek@kappe.nl.

Aanpassen privacy statement

Wij behouden ons het recht voor deze privacy statement aan te passen. Wijzigingen zullen op deze website worden gepubliceerd.

airplane activity airplay alert-circle alert-octagon alert-triangle align-center align-justify align-left align-right anchor aperture arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up at-sign award bar-chart-2 bar-chart battery bell-off bell bluetooth book bookmark box briefcase camera-off camera check-circle check-square check chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up chrome circle clipboard clock cloud-off cloud cog command comment-circle comment-square cpu crosshair delete disc download-cloud download droplet edit external-link eye-off eye facebook fast-forward feather file filter flag folder globe grid hash headphones heart home image inbox info instagram layers layout life-buoy loader location lock mail map-pin map maximize-2 maximize menu mic-off mic minimize-2 minimize minus-circle minus-square minus monitor moon more-horizontal more-vertical move music octagon pause phone-call phone-forwarded phone-incoming phone-missed phone-off phone-outgoing phone pie-chart play plus-circle plus-square plus pocket power printer radio refresh-ccw refresh-cw rewind rotate-ccw rotate-cw scissors search share shuffle skip-back skip-forward slash square star sun sunrise sunset tag target thermometer thumbs-down thumbs-up toggle-left toggle-right trash-2 trash triangle twitter umbrella unlock upload-cloud upload user-minus user-plus user video-off video watch wifi wind x-circle x-square x zap zoom-in zoom-out account_balance business_center check2 check_box_outline_blank check_circle done home2 sync security star2 star_border star_half stars keyboard_arrow_down arrow_drop_down arrow_drop_down_circle phone2 navigate_next close2 keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right mail_outline menu2 pin_drop search2 send search3 user2 check22 home22 refresh pencil check-square-o check-circle2 check-circle-o eye2 facebook2 bullhorn globe2 truck building-o gamepad shield html5 check-square2 file-text bank building cube cubes life-bouy paint-brush line-chart arrow-down2 arrow-down22 office pencil2 pacman bullhorn2 library profile cart credit-card lifebuoy mobile mobile2 tablet spinner9 wrench cog2 cogs stats-dots stats-bars truck2 shield2 eye22 checkmark checkmark2 loop2 android circle-down arrow-down222 arrow-down2222 heart2 menu3 cross youtube twitter2 instagram2 linkedin linkedin2 google-plus google-plus2 facebook22 facebook222